ELANLAR

Doktorantların ixtisas fənni imtahanları 28 dekabr 2022-ci il tarixində keçiriləcək

Doktorantların nəzərinə!

Doktorantura pilləsində “Vətən tarixi” (5503.02) ixtisası üzrə ixtisas fənnindən imtahan 28 dekabr 2022-ci il tarixində Azərbaycan Universitetinin tədris binasında keçiriləcəkdir.

“Vətən tarixi” ixtisası üzrə doktorantura pilləsində ixtisas imtahanı proqramı

Doktorantura pilləsində “Mühasibat uçotu” (5308.01) ixtisası üzrə ixtisas fənnindən imtahan  28 dekabr 2022-ci il tarixində Azərbaycan Universitetinin tədris binasında keçiriləcəkdir.

“Mühasibat uçotu” ixtisası üzrə doktorantura pilləsində ixtisas imtahanı proqramı

Doktorantura pilləsində “Müəssisələrin təşkili və idarə olunması” (5311.01) ixtisası üzrə ixtisas fənnindən imtahan  28 dekabr 2022-ci il tarixində Azərbaycan Universitetinin tədris binasında keçiriləcəkdir.

“Müəssisələrin təşkili və idarə olunması” ixtisası üzrə doktorantura pilləsində ixtisas imtahanı proqramı