Azərbaycan Universiteti Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin hesabat - seçki yığncağı keçirilib

Azərbaycan Universiteti Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin  hesabat - seçki yığncağı keçirilib

14 aprel 2017

Azərbaycan Universiteti Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin hesabat – seçki yığıncağı keçirilib. Yığıncaq Azərbaycan Respublikasının Dövlət Himninin səsləndirilməsi ilə başlayıb. İştirakçılara yığıncağın gündəliyi təqdim olunub.

Yığıncaqda komitənin sədri Cabbar Mahmudov və Təftiş komissiyasının sədri Mahir Mehdiyevin hesabat məruzəsi dinlənilib.

Yığıncaq məruzələr ətrafında çıxışlarla davam edib. Çıxış edən komitə üzvləri məruzələrdə qeyd olunmuş məsələlərə münasibət bildirib, təkliflər irəli sürüblər.

İştirakçılar Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin hesabat dövründəki fəaliyyətini qənaətbəxş qiymətləndiriblər

Yığıncaqda Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin yeni üzvləri və sədri, eləcə də Təftiş Komissiyasının yeni heyəti seçilib. Komitə üzvləri Cabbar Mahmudovun növbəti müddətə Azərbaycan Universiteti Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri seçilməsinə səs veriblər.

14.04.2017