Azərbaycan Universitetinin Humanitar fənlər fakültəsində TEC fəaliyyətə başlayıb

17 oktyabr 2017

Azərbaycan Universitetinin Humanitar fənlər fakültəsində Tələbə Elmi Cəmiyyətinin (TEC) təsis iclası keçirilib. İclasda TEC-in fəaliyyət istiqamətləri və görüləcək işlər müzakirə olunub, büro üzvləri, sədr və katbi seçilib. Qeyd olunub ki, TEC tələbələrin elmi potensialının üzə çıxarılması, ilkin tədqiqat işlərinə cəlb olunması ilə yanaşı, təşkilatçılıq, liderlik, işgüzar ünsiyyət kimi bacarıq və qabiliyyətlərinin inkişafına da kömək edəcək.

Təsis iclasında universitetin elmi işlər üzrə prorektoru, prof. Yusif Qasımov, Elm şöbəsinin müdiri Lətifə Ağamalıyeva, Humanitar fənlər fakültəsinin dekanı, dosent Səfər Məmmədov və fakültənin tələbələri iştirak edib.

TEC-in büro üzvləri

• Tünzalə Kazımova, Tarix II kurs (Sədr)
  • Fəranə Mikayılova, Filologiya, II kurs (Katib)
  • Ruslan Ağakişiyev, Tarix, II kurs