Bu gün Azərbaycan Universitetində gənc tədqiqatçıların I Respublika konfransı keçirilir

19 aprel 2018

Bu gün Azərbaycan Universitetində gənc tədqiqatçıların I Respublika elmi-praktik konfransı keçirilir. Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 95-ci ildönümünə həsr olunmuş tədbir  universitetin rektoru Səadət Əliyevanın açılış nitqi ilə başayacaq.

Azərbaycan Universitetinin professoru, filologiya elmləri doktoru Qorxmaz Quliyev, ictimai elmlər kafedrasının müdiri, professor Qabil Əliyev və kafedranın dosenti Boran Əziz konfransın plenar iclasında məruzə ilə çıxış edəcəklər.

Açılış və plenar iclasın ardından konfrans işini ictimai elmlər, filologiya, iqtisadiyyat və ikt bölmələrində davam etdirəcək.

Konfransa 100-dən artıq məruzə qəbul olunub.

Konfransın materialları toplu şəklində çap olunub.

20.04.2018