Magistraturaya sənədlərin qəbulu onlayn qaydada aparılacaq

05 iyul 2020

Azərbaycan Universitetinin magistratura səviyyəsinə qəbul olan bakalavların qeydiyyatı iyulun 6-dan 15-dək onlayn qaydada aparılacaq. Qeydiyyat üçün tələb olunan sənədlərin və təhsil haqqının ödənildiyinə dair qəbzin skan edilmiş surəti malahat.akhundova@au.edu.az ünvanına göndərilməlidir. Qeyd olunan müddətdə sənədləri təqdim etməyən və onlayn qeydiyyatdan keçməyən bakalavrlar magistratura səviyyəsinə qəbul olunanlar siyahısından xaric ediləcəklər. Bakalavrlar əlavə məlumat üçün 050 742 45 88 (whatsapp) və 050 268 38 19 nömrəli telefonlarla əlaqə saxlaya bilərlər.

Qeydiyyat üçün sənədlərin siyahısı aşağıdadır.

• Diplom və diplom əlavəsi
  • Cari ildə məzun olan tələbələr - bitirdikləri universitetdən məzun olduqlarına dair arayış
  • Şəxsiyyət vəsiqəsi (yeni nəsil şəxsiyyət vəsiqəsi olanlar arayış da təqdim etməlidirlər)
  • Sağlamlıq haqqında tibbi arayış