Rektor Fərid Əhmədov universitetə yeni qəbul olmuş tələbələrlə görüşəcək

01 sentyabr 2015

Azərbaycan Universitetinin (AU) rektoru Fərid Əhnmədov universitetə yeni qəbul olmuş tələbələrlə görüşəcək. Universitet ilə tanışlıq məqsədiylə keçiriləcək tədbir 14 sentyabr 2015-ci il tarixində I tədris binasında (Bakı şəhəri, Yasamal rayonu, Gen. Akim Abbasov pr-84) baş tutacaq. Görüşdə universitetin fəaliyyəti, fakültələr, şöbələr, daxili prosedur qaydaları və s. Kimi məlumatlar veriləcək, tələbələrin sualları cavablandırılacaq.
Aşağıda görüşlərn qrafikini nəzərinizə çatdrırıq:
Saat 11:00 - Humanitar fənlər fakültəsi - Azərbaycan dili və ədəbiyyatı, Tarix, Tərcümə ixtisasları
Sosial iş fakültəsi – Sosial iş ixtisası
Saat 13:00- İqtisadiyyat və idarəetmə fakültəsi – Dünya iqtisadiyyatı, Mühasibat uçotu və audit, Maliyyə, İqtisadiyyat, Menecment, Marketinq, Dövlət və bələdiyyə idarəetməsi, Riyaziyyat, Kompüter elmləri ixtisasları
Biznes fakültəsi – Tədrisi ingilis dillində olan ixtisaslar
Saat 16:00Magistratura proqramları

İctimaiyyətlə əlaqələr və nəşriyyat şöbəsi
01.09.2015