Azərbaycan Universitetinin doktorant və dissertantı fəlsəfə doktoru diplomunu alıb

02 iyun 2023

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Ali Attestasiya Komissiyasının (AAK) qərarı ilə Azərbaycan Universitetinin doktorantı Xumar Vəliyəddin qızı Abdullayevaya “Dünya ədəbiyyatı” (ingilis ədəbiyyatı) ixtisasında “filologiya elmləri” elm sahəsi üzrə fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsi;  Azərbaycan Universitetinin dissertantı Nərminə Vaqif qızı Qasımovaya “Ümumi fəlsəfə” ixtisasında “fəlsəfə” elm sahəsi üzrə fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsi verilib.

Ali Attestasiya Komissiyasında keçirilən tədbirlərdə doktorant və dissertantımıza müvafiq diplomlar təqdim olunub.

Azərbaycan Universitetinin kollektivi adından onları bu münasibətlə təbrik edir, gələcək elmi fəaliyyətlərində yeni-yeni uğurlar arzulayırıq!